Voel je goed in je lijf voor jongerenEen aanrader voor jongeren. Jay McGraw de zoon van Dr. Phil legt in zijn boek Voel je goed in je lijf voor jongeren op een duidelijke en no-nonsense-manier uit wat je kunt doen om je gewicht gezond te houden.

Geen hongerdiëten, maar heldere en makkelijk uit te voeren adviezen. Met veel praktijkvoorbeelden, voedingslijsten en tips is dit boek het ideale hulpmiddel om blijvend iets aan je overgewicht te doen. ”

Op basis van uitgebreid onderzoek en met behulp van een team deskundigen geeft Jay McGraw zeven sleutels die helpen je goed in je lijf te voelen:1. De juiste gedachten. Succes van binnenuit. Om wat je tegen jezelf zegt te veranderen, zodat het positief en waarheidsgetrouw is. Dit helpt je beter voor je lichaam te zorgen en je doelen te bereiken.2. Gevoelens verwerken. Niet langer eten om emotionele redenen of andere dingen doen die ongezond zijn voor je lichaam. Om te stoppen met jezelf te overeten, te stoppen met eetbuien en te stoppen met braken of extreem lijnen als reactie op stress of emotionele pijn.3. Een omgeving zonder verleidingen. De snelheidsregelaar die je nodig hebt om fit te worden. Om je wereld zo in te richten dat je succes zult hebben en om van gezonde keuzes makkelijke keuzes te maken.4. De baas zijn over je voeding en je eetbuien. Breng je leven op orde: geen slechte eetgewoontes meer. Om van je slechte gewoontes af te komen -zodat je krijgt wat je echt wilt.5. Evenwichtige en volwaardige porties eten. Waarschuwing: dit gaat niet over diëten. Om er goed uit te zien en je fantastisch te voelen door de juiste keuzes voor je voeding te maken.6. Doelbewuste lichaamsbeweging. Plezier hebben in lichaamsbeweging. Om jezelf lichamelijk en mentaal in vorm te brengen en de voldoening te ervaren van gezonde inspanning.7. Je kring van supporters. Anderen zijn er om je te helpen- en om (als je daar voor kiest) verantwoording aan af te kunnen leggen. Om jezelf te omringen met mensen die bereid zijn je een duwtje omhoog te geven zodat je je hoogste doelen kunt bereiken.