Elk mens kent angsten, dit is heel gezond en zelfs bruikbaar om goed te kunnen functioneren. De problemen beginnen pas wanneer deze angsten de overhand krijgen en je leven in de greep hebben. Dit overkomt heel erg veel mensen en zo ook Geert Verschaeve. Ruim tien jaar geleden kampte hij met angstaanvallen waardoor hij op een gegeven moment niet meer uit z’n bed durfde te stappen. Hij besloot hierop dat het genoeg was en is gaan onderzoeken wat je tegen je angsten en agorafobie kunt doen. Inmiddels is hij compleet van zijn angsten af en heeft besloten zijn weg als een handleiding in te spreken zodat meer mensen zichzelf van hun angsten af kunnen helpen.

We hebben het audioprogramma beluisterd en vonden het zeer compleet. Zonder medicijnen, op een natuurlijke manier van je angsten afkomen is dus mogelijk. Het programma werkt in op de psyche en het fysieke. Zo wordt je voedingspatroon onder de loep genomen en word je afgeraden om stimulerende middelen te nuttigen zoals koffie. Van koffie is het bewezen dat het angsten kan aanjagen. Niet alleen voeding komt aan bod, ook wordt er aandacht besteed aan stress, assertiviteit, zelfdialoog en omgaan met emoties. Er komen ook diverse methodes naar voren die je kunt inzetten in het geval van een acute angstaanval.

Het programma is een cursus van 16 weken, waarbij elke week een nieuw thema vrijkomt, zodat het proces voldoende tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Geert raadt aan om de sessies iedere week meerdere keren te beluisteren, zodat de kennis kan zakken en landen.

Meer informatie kun je vinden op: AngstOverwinnen.com

2 Comments

 1. J.

  Het is een fantastisch programma! Ik heb het 2 jaar geleden gekocht (niet duur) en ik luister er nog steeds af en toe naar. Ik kon ook bijna niets meer, maar ben volledig van mijn angsten genezen, zonder medicijnen. Op enkele momenten dat ik nog angst voel, maak ik me daar niet meer druk om.
  Ga het proberen! Verander je toekomst vandaag nog, niet langer twijfelen, maar gun het jezelf, het is het geld meer dan waar!

 2. Linda Van de Perre

  Ben nu aan sessie 8 gekomen. Tot nu toe zeer tevreden over het programma. Zeer herkenbaar, logisch uiteen gezet met een vleugje humor erbij.de eerste keer dat ik mezelf herken in zijn profiel. Ik krijg de indruk dat hij mij begrijpt en weet waarover hij spreekt.
  Nam temesta om mijn angsten te onderdrukken. Dankzij het programma, en uiteraard mijn eigen inzet, afgebouwd tot 1/3 van de oorspronkelijke dosis. Ik ga voor 0 temesta en het zal me lukken ook. Kijk nu al uit naar CD 8, die er hoop ik, eerstdaags aankomt. Merci Geert.
  Voor de mensen die denken dat je door het beluisteren van de CD’s alleen van je angsten verlost bent, die zijn er aan voor de moeite. Je moet de raadgevingen gaan toepassen… Hoe kan je anders groeien? Door een handleiding enkel te lezen, weet je ook niet of de machine werkt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2016 Frank Ruiters & Juglen Zwaan