Elk mens kent angsten, dit is heel gezond en zelfs bruikbaar om goed te kunnen functioneren. De problemen beginnen pas wanneer deze angsten de overhand krijgen en je leven in de greep hebben. Dit overkomt heel erg veel mensen en zo ook Geert Verschaeve. Ruim tien jaar geleden kampte hij met angstaanvallen waardoor hij op een gegeven moment niet meer uit z’n bed durfde te stappen. Hij besloot hierop dat het genoeg was en is gaan onderzoeken wat je tegen je angsten en agorafobie kunt doen. Inmiddels is hij compleet van zijn angsten af en heeft besloten zijn weg als een handleiding in te spreken zodat meer mensen zichzelf van hun angsten af kunnen helpen.

We hebben het audioprogramma beluisterd en vonden het zeer compleet. Zonder medicijnen, op een natuurlijke manier van je angsten afkomen is dus mogelijk. Het programma werkt in op de psyche en het fysieke. Zo wordt je voedingspatroon onder de loep genomen en word je afgeraden om stimulerende middelen te nuttigen zoals koffie. Van koffie is het bewezen dat het angsten kan aanjagen. Niet alleen voeding komt aan bod, ook wordt er aandacht besteed aan stress, assertiviteit, zelfdialoog en omgaan met emoties. Er komen ook diverse methodes naar voren die je kunt inzetten in het geval van een acute angstaanval.

Het programma is een cursus van 16 weken, waarbij elke week een nieuw thema vrijkomt, zodat het proces voldoende tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Geert raadt aan om de sessies iedere week meerdere keren te beluisteren, zodat de kennis kan zakken en landen.

Meer informatie kun je vinden op: AngstOverwinnen.com