boefje

ADHD en kinderwens

Hallo,
Mijn vriend heeft ADHD we zijn al ruim twee jaar bezig om via ivf procedure onze kinderwens te vervullen. Nu zijn we afgewezen want mensen met ADHD kunnen niet voor kinderen zorgen is de mening van androloog die mijn partner onderzocht. Dus twee jaar voor niks allerlei onderzoeken gehad en zeer gekwektst. Nu is mijn vraag zijn er mensen met ADHD die kinderen hebben. Hebben Second opinion aangevraagd bij andere kliniek want als je een bepaald verleden hebt krijg gelijk stempel ongeschikt. Jammer als je eerlijk bent en open om te vertellen wat je achtergrond is en als je allebei een minder goede jeugd hebt gehad ben je voor de rest van je leven getekend. En het erge vind ik is dat mijn vriend woonbegeleider is voor beschermd wonen voor mensen met psygische stoornissen en deze mensen wel in hun waarde laat. Wie heeft er ook deze ervaring en wat zijn jullie stappen geweest.
esje1973

Re: ADHD en kinderwens

Heeeeel erg raar!!!!! Net alsof mensen die op de natuurlijke manier kinderen krijgen ook zo worden gescreend, en daar zullen vaak zat mensen met problemen tussen zitten!!!!! Ik zou het er zeker niet bij laten zitten!!!! Succes...
Tess2

Re: ADHD en kinderwens

:shock: Helemaal met Esje eens... heel vreemd zeker gezien jou partner zich in zijn psychisch belastende beroep goed staande weet te houden!
boefje

Re: ADHD en kinderwens

Dank je wel voor jullie reactie we laten het er zeker niet bij zitten. Alleen jammer dat mensen nog steed negatief denken over adhd en dat je niet in staat bent om structuur te bieden.

cheerqd5
VEMP

Re: ADHD en kinderwens

Waarom zou iemand die ADHD heeft geen kinderen op kunnen voeden? Ik werk als gespecialiseerd thuisbegeleider bij de thuiszorg. We helpen mensen met allerlei soorten problemen bij de opvoeding en de meeste mensen kunnen het zeker met wat hulp. Maar zeker niet iedereen heeft hulp nodig. Laat je niet in een hoek zetten en volg je gevoel.
mannetje

Re: ADHD en kinderwens

Jee zeg wat een teleurstelling. ik zou het er ook niet bij laten zitten.

Zelf ben ik eigenlijk op zoek naar volwassenen met ADHD die nu een kind opvoeden of dit willen gaan doen.

Zelf willen mijn vrouw en ik vanaf april beginnen met werken aan onze kinderwens. Vandaar dat ik op zoek ben naar mensen met ervaring waar we van kunnen leren......

Mannetje

Terug naar “Aandachtsproblemen (en ADHD)”