Pluche

Jouw eigen Astrologische Persoonlijke Portret

Al een hele tijd geleden werd ik eens hierop gewezen, via internet kan je gratis je verkorte Astrologische Persoonlijk Portret opvragen.
De stand van de sterren op het moment dat je geboren wordt, zou bepalend zijn voor je karakter zeggen ze in de astrologie.

Grote onzin toch? Totdat ik mijn gegevens invulde en begon te lezen. Verrek....damn! Ze hebben op heel veel punten nog gelijk ook.
Zo nuchter als ik ben ook andere data ingevuld, een verschil van een paar minuten geboortetijd geeft dus al een heel andere uitkomst.

Eerlijk is eerlijk, voor mij was het best een opluchting om te lezen dat sommige karaktertrekken en persoonlijkheden daarin bevestigd werden. Andere dingen, vooral de mindere, zijn best confronterend. Ik leerde mezelf op sommige punten beter kennen en dat gaf wel inzicht in dingen moet ik zeggen. Ook van andere mensen hoorde ik dat er best waarheid in zat. Soms zelfs heel veel. Niet alleen die van mij. Ook het portret van hun zelf. Het vreemde is dat er bij mijn wederhelft echt geen barst van klopt. Dan nog geen verspilde moeite, we hebben zelfs nog nooit zo gelachen erom!!

Ga naar www.astro.com, kies links de taal ´netherlands´ en vul je gegevens, geboorteplaats en geboortetijd in.
Kies vervolgens ´Persoonlijk Portret´. Ben benieuwd...

Faker

Re: Jouw eigen Astrologische Persoonlijke Portret

Ik moest eerst even lachen toen ik dit las maar ik dacht, laat ik het heens gaan zien wat ze voor me hebben bedacht ls uitkomst, er zijn dingen die niet kloppen zoals relaties en liefde en die onderwerpen maar dat komt door m n verleden, heel veel andere dingen kloppen wel, ik zal hem plaatsen de meesten hier weten wel veel van mij en zullen zien dat veel dingen dus gewoon kloppen met hoe ik ben...

Zon in het Eerste Huis

De Zon staat in het eerste huis. U bent energiek, trots en zelfbewust van aard. U stort uzelf vol enthousiasme en energie in allerlei situaties. Met uw extraverte houding en persoonlijke uitstraling maakt u meestal een goede indruk op anderen.

Door uw grote zelfverzekerdheid straalt u de wilskracht uit waarmee u doelen weet te bereiken en wensen vervult. Deze stand van de Zon geeft leidinggevende capaciteiten aan. U hebt namelijk aantrekkingskracht en grote invloed op de mensen om u heen.

U bent niet graag afhankelijk van anderen, maar toch trouw aan uw vrienden, want die helpen u graag wanneer dat nodig is. U bent bereid om goede vrienden in nood bij te staan, maar alleen als u weet dat uw inzet echt wordt gewaardeerd.

U werkt het liefst alleen. Toch past u zich ook uitstekend aan in samenwerkingsverband, zolang u maar de vrijheid krijgt om uzelf te uiten. Met de Zon in het eerste huis bestaat de kans dat u uzelf overschat. Door herhaaldelijke confrontaties met anderen komt u uiteindelijk tot een realistischer beeld van uw mogelijkheden en aanleg.Venus in het Eerste Huis

Venus staat in het eerste huis. Dit is een uitstekende stand voor Venus. Het voegt een flinke dosis charme toe aan uw persoonlijkheid en geeft u een vriendelijke, zachtmoedige uitstraling.

U bent veel met uw uiterlijk bezig en ook als u niet bijzonder mooi of aantrekkelijk bent, straalt u zachtheid en vriendelijkheid uit, waardoor anderen dol op u zijn.

U omringt uzelf zo veel mogelijk met schoonheid en elegantie. U bent heel erg gehecht aan de natuur en verkiest een rustig bestaan op het platteland boven het gekunstelde gedoe van het stadsleven.

U groeide waarschijnlijk op in warme, vriendelijke sferen. Daardoor gaat het u nu gemakkelijk af om diezelfde vibraties op familie en vrienden over te brengen. Anderen rekenen vaak op u om de vrede in lastige situaties te herstellen.

U bent dol op muziek, kunst en toneel en hebt zelf wellicht ook bepaalde artistieke neigingen.

U doet enorm uw best om met anderen overweg te kunnen. Meestal probeert u conflicten met diplomatie te bestrijden en niet door uw vuist op tafel te slaan. Kom voor uzelf en voor uw rechten op wanneer dat nodig is, desnoods met harde hand. De mantel der liefde dwingt niet altijd respect af.

Relaties zijn belangrijk voor u, daarvoor wringt u uzelf in allerlei bochten. Het is van groot belang dat uw connecties harmonieus blijven, want u kunt niet tegen ruzies en meningsverschillen.Uranus Conjunct Ascendant

U hebt iets waardoor mensen altijd vriendelijk op u reageren. Niemand hoeft zich ongemakkelijk te voelen bij u want u bent eerlijk, ontspannen en oprecht.

U kunt met allerlei soorten mensen overweg en bent tegen iedereen aardig, wat hun sociale status ook is.

U bent toekomstgericht en altijd uit op de ontwikkeling van uw hogere bewustzijn, dat een opstap zal zijn voor de bewustzijnsverhoging van de mensheid.Maan in het Tweede Huis

De Maan staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Uw zakelijke pad en bron van inkomsten zijn verdeeld over allerlei activiteiten waarin u steeds met veel mensen te maken hebt. Deze stand is over het algemeen gunstig.

Beroepsmatig verdient u geld met populaire activiteiten of met publiek.

Wees hoe dan ook voorbereid op een gevarieerd en afwisselend financieel plaatje. Probeer uw geldzaken te richten op de massa want daar hebt u een neus voor en daar ligt uw kans van slagen.Saturnus in het Twaalfde Huis

Saturnus staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Deze planeet in dit huis kan veel onplezierige, irritante obstakels veroorzaken in uw bestaan. Het gevoel dat u opgesloten zit in uw omgeving kan erdoor worden versterkt.

Professioneel gezien bent u heel gevoelig en idealistisch, maar niet erg realistisch. Het kan zijn dat het lot u het verschil tussen feiten en fictie wil leren inzien.

Bepaalde complexen draagt u onbewust met u mee en steken soms geestelijk de kop op in de vorm van overgevoeligheid. Daardoor wilt u vaak alleen zijn en kruipt u in uw schulp zodat niemand weet wat er in u omgaat. U kunt wel wat meer humor en zelfvertrouwen gebruiken.

Gebruikersavatar
Minerva
Berichten: 17642
Lid geworden op: 28 aug 2006 21:04
Locatie: Breda
Contacteer: Website Google+ Twitter

Re: Jouw eigen Astrologische Persoonlijke Portret

Zon in Stier, Maan in Steenbok

U bent geboren met de Zon in Stier en de Maan in Steenbok. Omdat beide tekens het element aarde vertegenwoordigen, bent u zeer praktisch, een uitstekend planner en doelgericht. Innerlijk bent u ingesteld op zelfbeschouwing en bent u kritisch naar uzelf. Omdat u uiterst ambitieus bent, verlangt u naar een positie van aanzien in de politiek of de financiële wereld. U bent intens gericht op geld en geneigd extreem behoedzaam om te springen met financiële zaken.

Diep van binnen bent u een warm, vriendelijk en innemend mens. Anderen vinden u niet zo toegankelijk door uw koele, ietwat onverschillige buitenkant. U toont vaak een zelfzuchtige, berekenende kant aan de buitenwereld, uit angst uzelf kwetsbaar op te stellen wanneer u vriendelijk en beminnelijk bent. Wanneer die uitgekiende, feitelijke en afstandelijke kant overheerst, kunt u onprettig overkomen.

De beste manier om balans in uzelf te vinden, is uw koele Maanneigingen te onderdrukken en de meer zorgzame, sympathieke Zon in Stierinvloed meer ruimte te geven.


Ascendant in Maagd, Mercurius in het Achtste Huis
Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Maagd aan de horizon. De heerser Mercurius staat in het achtste huis. Dit geeft aan dat u uw hele leven een kalme, bescheiden, analytische, kritische en toegankelijke houding uitstraalt. U bent niet iemand met grote ambities, al hebt u doorzettingsvermogen en scherp inzicht.

U zet graag dingen naar uw hand. Als u negatieve trekken leert compenseren met uw aangeboren hulpvaardigheid en sympathieke houding, zult u andermans problemen kunnen oplossen en een uitstekend adviseur zijn. Daarmee bereikt u uw hoogste spirituele doel. Het zal uw bewustzijn vergroten en uw blik verruimen.

U bent niet bang om aan te pakken, maar u doet het liefst dingen waarbij u uw verstand kunt gebruiken, dus niet zomaar lukraak routinewerk. U bent vrij zelfstandig, maar de natuurlijke aard van Maagd is bij voorkeur ondergeschikt. Laat belangrijke beslissingen maar over aan de autoriteiten en machthebbers.

U hebt een scherp oog voor detail, waardoor u heel nuttig bent voor werkzaamheden waarin precisie en opmerkingsgave vereist zijn. U bent heel puur en gesteld op reinheid. U hebt geen moeite met andere mensen, maar aan een ding hebt u een uitgesproken hekel: wanneer anderen uw privacy schenden. Zaken en praktische aangelegenheden zijn heel belangrijk in uw leven. U moet natuurlijk niets doen wat tegen uw vrij gereserveerde natuur indruist, maar in de liefde mag u wel wat meer ontspannen. Reageer wat vaker affectief op de aandacht die u krijgt.

U krijgt in het leven vaak te maken met situaties waarin u als adviseur of bemiddelaar optreedt. Grijp die kansen om daarin uw creativiteit te kunnen uiten. Deze stand geeft aan dat de dood voortdurend een rol speelt in uw denken. Uw bewustzijn is zeer actief en alert tot uw laatste snik.

Mentaal trekken occulte onderwerpen u aan. U buigt uzelf graag over bovennatuurlijke en metafysische zaken. U zult uw hele leven de neiging houden om hevig te debatteren en redeneren. U houdt zich echter niet altijd helemaal aan de feiten. Probeer twee dingen te onthouden: bijt uzelf niet te veel vast in triviale zaken en blijf trouw aan de waarheid.


Maan in het Vijfde Huis
De Maan staat in het vijfde huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u veel energie steekt in artistieke en zakelijke investeringen en dat er op dat gebied veel veranderingen optreden. U hebt het talent om met mensen om te gaan en gevoelsmatig te communiceren, vooral op creatief niveau.

Uw emoties zijn sterk gekoppeld aan vertier en u hebt meerdere specifieke talenten die u financiële winst en zakelijk plezier kunnen opleveren. Ondanks uw positieve kwaliteiten bent u zeer veranderlijk en instabiel in de liefde, of houdt u uzelf op romantisch gebied te veel bezig met trivialiteiten. Uw passie is actief, wat leidt tot een sterke drang naar sensatie en hartstocht, maar die richt zich helaas niet op één onderwerp of mens.

Het is mogelijk dat u in het leven met talloze kleine, zakelijke of emotionele investeringen te maken krijgt, met prettige gevolgen.


Saturnus in het Zevende Huis
Saturnus staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop. In de omgang met anderen bent u zeer omzichtig en gereserveerd. U werkt langzaam maar zeker naar een gevoel van vertrouwen toe. In de buitenwereld schuilen voor u vele obstakels. Dezelfde barrière die u verhindert relaties met anderen aan te gaan zal zich uiten in eenkennigheid in ideeën en gevoelens. Dat geeft aan dat de sleutel tot spirituele en materiële ontwikkelingen voor u ligt in uw reactie op de diverse testen die u moet ondergaan. Leer geduldig accepteren dat menselijke relaties nu eenmaal moeilijkheden met zich meebrengen.

Saturnus toont niet snel emoties. Maar gaat u eenmaal een relatie voor het leven aan, dan zal diegene plichtsgetrouw en emotioneel stabiel zijn, net zoals u ook in zo'n situatie die eigenschappen vertoont. Toch krijgt u in uw leven zorgelijke ervaringen te verwerken op relatiegebied. Dat zal meestal betrekking hebben op bepaalde beperkingen die een verbintenis oplegt. Wellicht wordt uw persoonlijke vrijheid op een bepaalde manier aan banden gelegd.

De sleutel tot stabiele relaties schuilt in de kunst om deze obstakels in een filosofisch licht te plaatsen.Zon in het Negende Huis
De Zon staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft aan dat u sterk wordt aangetrokken door denken op hoog niveau en door studie. De wetenschap en andere culturen zijn voor u een bron van inspiratie. Door te avonturieren, beredeneren en filosoferen baant u zich een weg door het bestaan.

U ontwikkelt zich door uw verstand te gebruiken. Uw ontdekkingstocht is uit op creativiteit en zelfexpressie en u geeft uw kennis graag door aan anderen. U hebt een scherpe geest en dat maakt u moedig, zelfverzekerd en intens filosofisch en humanistisch. U slaagt in het leven, met name door interessegebieden zoals rechten, religie en wellicht het buitenland.


Venus in het Negende Huis
Venus staat in het negende huis van uw geboortehoroscoop. U bent flexibel, sympathiek, vredelievend en tactisch en hebt een scherp verstand. Deze stand geeft aan dat u harmonie en balans vindt door uw intelligentie te gebruiken en te studeren en reizen. U bent uiterst artistiek en expressief en zeer geïnteresseerd in alles wat met cultuur te maken heeft. U bent enthousiast en gedreven en u geeft graag uw inzichten door aan anderen.

Deze astrologische positie van Venus staat voor sociale interactie met intelligente mensen, wat heel verrijkend voor u werkt.

Intellectueel gezien staat u niet veel in de weg. Hoogstens bent u onverzadigbaar nieuwsgierig, waardoor u besluiteloos kunt zijn en alsmaar nieuwe plannen najaagt. U hebt echter tevens de aanleg om deze psychologische obstakels te overwinnen.

====

Veel dingen zijn wel heel typerend en kloppen heel goed. Andere dingen herken ik wel maar vind ik minder uitgesproken in mijn geval. Ze komen wel voor maar niet zo heftig als dat het hierboven staat..

Wel leuk om eens zo te doen en te lezen.
Inzicht als Uitweg..

Leeuwtjuh

Re: Jouw eigen Astrologische Persoonlijke Portret

Zon in Leeuw, Maan in Ram

In veel gevallen zijn mensen die onder deze constellatie geboren zijn, zoals u, heel ambitieus. Zij willen een positie met verantwoordelijkheid bereiken en dat lukt hen meestal ook. Een van de opvallendste eigenschappen is trots. Het drijft u soms tot dingen die u normaal niet voor mogelijk zou houden. Tegelijkertijd is trots uw zwakke kant. Als uw invloed en belang niet openlijk worden erkend en geprezen, bent u al snel beledigd. De Zon in Leeuw geeft u een creatieve aard en de aanleg om de essentie van dingen in te zien. Karakteristieken van deze combinatie zijn; edelmoedig en joviaal, maar ook arrogant, vurig en weinig oog voor anderen. U bent een gewiekst, dynamisch persoon.

Door de stand van de Zon in Leeuw, die een krachtige, maar ook zelfingenomen instelling aangeeft, kunt u enigszins geïsoleerd raken. Niet fysiek, maar door zelfopgelegde psychologische vervreemding.

Deze stand geeft een intense behoefte aan privacy en zelfbeschikking aan. U probeert totale controle uit te oefenen op uw omgeving en u haat het als u ergens geen grip op hebt.

Anderen zien u als een enthousiast, impulsief en dominant persoon. U bent snel op uw teentjes getrapt, maar nooit lang boos. U kunt snel vergeven en vergeten. De stand van de Maan geeft u aanleg om anderen leiding te geven. Op het oog bent u nogal roekeloos, u begint steeds aan nieuwe projecten en ondernemingen. In uw seksuele relaties bent u ondernemend, hartstochtelijk en vol vuur. Uw partner kan zich emotioneel overschaduwd voelen door uw enorme kracht. Als u die buitengewone energie, die vanuit uw binnenste komt, leert beheersen, zal uw persoonlijkheid meer balans krijgen.Ascendant in Weegschaal, Venus in het Elfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het elfde huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

U bent uiterst sociaal en gevoelig voor trends en culturele gebruiken. Uw vrienden steunen u oprecht, in de hoop dat u bereikt wat belangrijk voor u is. Het ergste wat u kan gebeuren is dat sommige vrienden niet zo betrouwbaar blijken te zijn, al is het zonder kwade opzet.

Venus in dit huis is veelbelovend in de zin dat uw diepste dromen in vervulling zullen gaan, in een niet al te laat stadium van uw leven. U hebt een kleurrijke, unieke vriendenkring en u bent gesteld op onafhankelijkheid en een bepaalde mate van vrijheid in uw relaties.Saturnus in het Tweede Huis

Saturnus staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Dit is niet zo'n gunstige astrologische combinatie voor de financiële gang van zaken in uw bestaan.

Het kan u moeite kosten om een relatief goede positie te handhaven omdat u met financiële beperkingen kampt. Ook kan het zijn dat u geldzaken veel te serieus neemt en uzelf er vaak te druk over maakt.

Zwaar, verantwoordelijk werk dat u vol overgave doet, levert u wellicht financieel weinig op, maar het sterkt wel uw trots en waardering van andere zaken. Raak daarom niet ontmoedigd. Saturnus biedt meestal een vrij constante financiële status op latere leeftijd.

Wanneer u plezier krijgt in de zakelijke kanten en daarin wat losser wordt, zal uw leven zeker een wending krijgen.Maan in het Zevende Huis

De Maan staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop.

U krijgt al vroeg in uw leven te maken met veranderlijke, opwindende relaties. Tenzij andere gegevens dit bijstellen, zal uw partner wisselvallig en grillig zijn op affectief gebied. Zorgzaamheid en emoties zullen een grote rol spelen tussen u beide.

Het kan ook zijn dat u in uw relaties heel veel kanten van uw persoonlijkheid aan bod komen, maar dat u in intieme situaties haast nooit uw ware aard laat zien. Uw relatie roept sterk uw koesterende kanten op, of u kiest voor iemand die zulke eigenschappen vertoont.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 6 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 7.Maan oppositie Ascendant

De Maan in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u instinctief probeert om emotioneel betrokken te raken bij anderen. Onbewust is het belangrijk voor u dat anderen u constant nodig hebben. U hebt een grote vriendenkring die u op handen draagt, want u bent zorgzaam en vriendelijk van aard. Toch is het moeilijk voor u om intieme, blijvende relaties aan te gaan omdat u nooit helemaal zeker bent of u die verantwoordelijkheid wel aankunt.

U wilt geliefd zijn en dat speelt voortdurend een rol. U hebt een hekel aan alleen zijn en professioneel gezien zou het goed zijn als u contact hebt met publiek.

Het is belangrijk dat u op eigen benen leert staan en uzelf veilig voelt in uw onafhankelijkheid. U houdt stevig vast aan de hoop dat al uw dromen zullen uitkomen.Zon in het Tiende Huis

De Zon staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. De Zon belooft met deze stand succes, aanzien en status in uw volwassen bestaan. Maatschappelijk gezien bent u een vitaal, trots en krachtig persoon. U hebt de behoefte om in het openbaar te laten zien wie u bent en wat u kunt en uw energieke vertrouwen slaat vaak over op anderen. U bent geboren met aangenaam fysiek en moreel erfgoed en u mag steun verwachten van meerdere belangrijke mensen, waardoor u de kans krijgt om op te klimmen in het leven.

De kans bestaat ook dat u overdreven trots en arrogant bent en te veel verwacht van uw achterban.

Venus in het Elfde Huis

Venus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Uw aspiraties in het leven zijn absoluut esthetisch verantwoord en artistiek.

U streeft naar vrede en harmonie en als het aan u ligt zou de wereld er humaner, vriendelijker en mooier uitzien. Venus in dit huis verhoogt de kans dat uw vrienden u veel winst en vreugde opleveren. Uw vrienden steunen u en hebben het beste met u voor. Uw netwerk is kleurrijk en u omringt zich graag met sympathieke, artistieke mensen.

sneeuwtje

Re: Jouw eigen Astrologische Persoonlijke Portret

Zon in Boogschutter, Maan in Kreeft

Dit is niet zo'n harmonieuze combinatie. Het kan aangeven dat u door impulsiviteit fouten maakt en dat uw emotionele aanleg de boel er dan niet beter op maakt. Kreeft houdt een belofte in van sensitief dingen voorzien door subtiele gevoeligheid en een scherpe intuïtie. Door uw rijke verbeelding wordt u aangetrokken door mystieke zaken. U bent religieus ingesteld. In de liefde bent u sympathiek en intens. U probeert uw romance naar uw hand te zetten, geheel volgens uw idealistische ideeën over de liefde. De sleutel tot meer balans in uzelf ligt in alert zijn op uw impulsiviteit, want die kan tot destructieve reacties leiden.Ascendant in Boogschutter, Jupiter in het Achtste Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Boogschutter aan de horizon. De heerser Jupiter staat in het achtste huis.

Boogschutter als ascendant kan op een leven duiden dat vrij dualistisch verloopt. Situaties komen voorbij alsof er slechts twee categorieën zijn, succes of falen.

Als het u lukt om uw interessegebied te verplaatsen van alledaagse, triviale zaken naar diepzinnigere onderwerpen, zal uw geest zich zeer filosofisch ontwikkelen, gericht zijn op rechtspraak en vrede en eerder intuïtief dan rationeel werken. Uw leven zal hoe dan ook gekleurd worden door vrij impulsieve en koppige neigingen en de tendens om een extreme houding aan te nemen.

Probeert u in de loop van uw bestaan uw intuïtie te trainen en psychologisch inzicht te ontwikkelen, zodat u in staat bent om anderen bij te staan met uw adviezen.

Boogschutter geeft u een grote liefde voor de natuur en een vrij extravert, expressief en hartstochtelijk optreden. U bent regelmatig tot over uw oren verliefd. U bent een intellectueel, een intelligent persoon, die gelukkig ook een goede emotionele ontwikkeling doormaakt.

Uw liefdesleven zal intens en afwisselend zijn. Uw geliefde kan u wellicht moeilijk doorgronden. U komt van de ene kant hartstochtelijk en energiek over, maar omdat uw ascendant een beweeglijk teken is vertoont u ook de tegengestelde neiging om betrokkenheid in de liefdesrelatie te ontlopen. Dat is te wijten aan uw innerlijke drang naar persoonlijke vrijheid.

Over het algemeen zal het teken Boogschutter u naar omstandigheden leiden waarin uw fysieke lichaam, uw emoties en uw gedachten zich vrij kunnen ontwikkelen. Op intellectueel niveau hebt u wellicht de neiging om uzelf te verdiepen in de complexiteit van filosofie, metafysica, religie of rechtspraak. U bent veelzijdig genoeg om meer dan een onderwerp tegelijk te bestuderen, terwijl u niet vergeet om ook uw lichaam in beweging te houden, want u hebt behoefte aan zowel intellectuele als fysieke training.

Deze stand van Jupiter kan een lang leven aangeven, waarin u diepgaande intellectuele en psychologische inzichten opdoet. Zakelijke activiteiten binnen het huwelijk of in samenwerking met een partner zullen zeer succesvol zijn. Daarbij bestaat de kans dat u een grote som geld erft van een ouder familielid.Zon in het Eerste Huis

De Zon staat in het eerste huis. U bent energiek, trots en zelfbewust van aard. U stort uzelf vol enthousiasme en energie in allerlei situaties. Met uw extraverte houding en persoonlijke uitstraling maakt u meestal een goede indruk op anderen.

Door uw grote zelfverzekerdheid straalt u de wilskracht uit waarmee u doelen weet te bereiken en wensen vervult. Deze stand van de Zon geeft leidinggevende capaciteiten aan. U hebt namelijk aantrekkingskracht en grote invloed op de mensen om u heen.

U bent niet graag afhankelijk van anderen, maar toch trouw aan uw vrienden, want die helpen u graag wanneer dat nodig is. U bent bereid om goede vrienden in nood bij te staan, maar alleen als u weet dat uw inzet echt wordt gewaardeerd.

U werkt het liefst alleen. Toch past u zich ook uitstekend aan in samenwerkingsverband, zolang u maar de vrijheid krijgt om uzelf te uiten. Met de Zon in het eerste huis bestaat de kans dat u uzelf overschat. Door herhaaldelijke confrontaties met anderen komt u uiteindelijk tot een realistischer beeld van uw mogelijkheden en aanleg.Zon Conjunct Ascendant

De Zon conjunct de Ascendant betekent dat u veel behoefte hebt aan erkenning en dat u creatief bent in de wijze waarop u aandacht trekt. U bent over het algemeen iemand die niet snel zwicht. U hebt groot vertrouwen in eigen kunnen, waardoor u negatieve omstandigheden in het leven het hoofd weet te bieden. Uw enorme creatieve potentieel is een houvast in uw bestaan. U geeft uzelf altijd veel kans van slagen. Het lukt u meestal ook, vooral als u met sterke competitie te maken krijgt zet u alle zeilen bij om duidelijk te maken dat u zich niet zomaar gewonnen geeft. U weet hoe u vrienden maakt en mensen kunt bespelen, dus daar maakt u dankbaar gebruik van.

Om beroepsmatig echt goed bezig te kunnen zijn is het belangrijk dat u op een bepaalde manier anderen leiding geeft.Maan in het Zevende Huis

De Maan staat in het zevende huis van uw geboortehoroscoop.

U krijgt al vroeg in uw leven te maken met veranderlijke, opwindende relaties. Tenzij andere gegevens dit bijstellen, zal uw partner wisselvallig en grillig zijn op affectief gebied. Zorgzaamheid en emoties zullen een grote rol spelen tussen u beide.

Het kan ook zijn dat u in uw relaties heel veel kanten van uw persoonlijkheid aan bod komen, maar dat u in intieme situaties haast nooit uw ware aard laat zien. Uw relatie roept sterk uw koesterende kanten op, of u kiest voor iemand die zulke eigenschappen vertoont.Saturnus in het Achtste Huis

Saturnus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Door de beperkende invloed van deze planeet zullen zaken die met nalatenschap en erfenis te maken hebben, of met de financiële zaken van uw partner of zakenpartners, door het lot ernstig gefrustreerd kunnen worden.

Psychologisch gezien bent u nogal ernstig aangelegd wat seksuele situaties betreft. U benadert seks met omzichtigheid, rationaliteit en planning. Te veel nadenken op dit gebied kan ook frustraties veroorzaken.Venus in het Tiende Huis

Venus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop.

U komt op de buitenwereld over als een harmonieus persoon met een scherp oog voor schoonheid. U bent gericht op artistieke activiteiten en dol op mooie dingen. U hebt alles in huis om succesvol te zijn in het leven, vooral als u zich kunstzinnig of muzikaal manifesteert.

Uw succes zal gebaseerd zijn op gedrevenheid en inzet. Door uw talenten en mogelijkheden, in combinatie met uw intelligente aanpak hebt u een uitstekende naam.

De kans dat u zich sociaal onderscheidt, een uistekende reputatie opbouwt en financieel succes boekt in uw leven is heel groot.Neptunus Conjunct Ascendant

De conjunctie van Neptunus op de Ascendant geeft aan dat u zeer sensitief bent en wellicht spiritueel begaafd. Uw grip op de echte wereld is losjes tot wankel, u moet meer houvast zoeken.

U bent fysiek gevoelig voor het maatschappelijke onrecht dat u waarneemt, het kan u letterlijk ziek maken. Omdat uw omgeving zo veel effect op u heeft, moet u proberen om negativiteit te weren.

U staat klaar voor onderdrukten en emotioneel verstoorden en bent vergevingsgezind naar degenen die buiten hun schuld aan de zelfkant staan.

U maakt uzelf druk over dingen waaraan u niets kunt doen. Door schuldgevoelens krijgt u de neiging uzelf terug te trekken in een wereld die vrij is van verantwoordelijkheid.

Ga om met mensen die met beide benen op de grond staan, dat zijn goede tegenhangers voor uw oeverloos instabiele temperament. Er is grote behoefte aan uw sympathieke medeleven, dus het heeft geen zin u af te wenden van mensen die uw hulp kunnen gebruiken.


klopt helemaal love3

Audrey

Re: Jouw eigen Astrologische Persoonlijke Portret

Het portret klopt helemaal :D

Zon in Boogschutter, Maan in Waterman

Door deze astrologische standen bent u intuïtief en oprecht betrokken bij de mensheid in het algemeen. U verstaat de kunst met grote groepen, instellingen of aanhangers te werken. Uw gedachtegang is logisch en wordt gevoed door uw krachtige verbeelding, die verder gaat waar anderen afhaken. U hebt wellicht handigheid in de voorspelkunst. Uw professionele ambities zijn gericht op hoger onderwijs en mentale discipline. In de liefde bent u oprecht en affectief, maar ondertussen blijft u waakzaam wat betreft een bepaalde onafhankelijkheid van geest en bewegingsvrijheid. Uw emotionele reacties zijn wellicht wat verwarrend voor buitenstaanders, want u hebt een ongewone wijze van uiten. De sleutel tot balans in uzelf ligt in het voorkomen dat uw behoefte aan onafhankelijkheid ontaardt in afstandelijkheid en opstandigheid.Ascendant in Waterman, Uranus in het Twaalfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Waterman aan de horizon. De heerser Uranus staat in het twaalfde huis.

U bent geboren met een natuurlijke aanleg om humanistisch, sympathiek, origineel en subtiel op anderen over te komen. Een van uw talenten is dat u mensen op een sympathieke manier beoordeelt. U luistert helaas niet altijd naar uw intuïtie en kunt uiterst rationeel blijven wanneer juist snel en kordaat handelen is vereist.

De gemiddelde Waterman is goed en vriendelijk van aard, maar wordt ook vaak afgeleid door excentrieke en bizarre metgezellen.

U hebt een bijzondere smaak en een scherp onderscheidingsvermogen. U hebt interesse in de esoterische en mystieke kanten van het leven en kunt zelfs helderziendheid ontwikkelen. U bent in wezen vrijheidslievend en zult extreem uw best doen om uw onafhankelijkheid te bewaken.

U komt heel grillig over, maar u leidt uw leven volgens vastomlijnde, sterke principes, waaronder uw onaflatende aanspraak op zelfbeschikking. In de liefde bent u vrij merkwaardig. U kunt met het grootste gemak emotioneel aangetrokken zijn tot iemand, om vervolgens onverwachts de relatie te beëindigen.

Als vindingrijk mens bent u onnavolgbaar. Het is meer het probleem dat u het praktische inzicht mist om uw creaties uit te voeren. Professioneel gezien kunt u succesvol zijn op elk van de volgende gebieden: moderne wetenschap, techniek, fotografie, archeologie, astrologie, luchtvaart etc.

Algemeen gesteld geeft deze stand aan dat hele belangrijke kanten van uw persoonlijkheid verborgen blijven voor de buitenwereld. Het lijkt alsof uw wereldse interesses nogal buitenissig zijn, of op z'n minst gericht op romantische en mysterieuze avonturen.

U moet elke kans grijpen om uzelf vrij te uiten in de diverse relaties die u in het dagelijks leven hebt. Een streng advies: U bent een van die mensen die niet betrokken moet raken bij bovennatuurlijke experimenten. Daar krijgt u problemen door, met name financiële, vanwege uw extreme instelling.

U bezit absoluut interessante, verborgen eigenschappen die, wanneer u ze naar buiten brengt, onverwacht iets kunnen opleveren op velerlei gebied. Intuïtieve kennis en gelukstreffers leveren u voordeel op.Maan in het Twaalfde Huis

De Maan staat in het twaalfde huis van uw geboortehoroscoop. Heimelijk houdt u van romantiek en avontuur. Dat geeft kleur aan uw dagdromen, want uw fantasie is grenzeloos.

Het is mogelijk dat uw populariteit in dit bestaan uit een hele onverwachte, geheimzinnige hoek komt. Niet iedereen herkent uw kwaliteiten, maar uw aanhang kan uitgroeien tot massale proporties.

Het is te verwachten dat u succesvol bent in functies die te maken hebben met een bepaalde afzondering, of die zich afspelen op afgelegen locaties. U bent uiterst sfeergevoelig en zorgzaam, maar neem niet het leed van de hele wereld op uw schouders.


Mars oppositie Ascendant

Mars in oppositie met uw Ascendant geeft aan dat u wordt aangetrokken door mensen met pit of types die zelfs gevaarlijk kunnen zijn. U hebt niet zoveel zelfvertrouwen en komt soms assertief over in pogingen om uzelf van het tegendeel te overtuigen.

Competitie aangaan met anderen is een goede manier om uzelf constructief te leren verdedigen en meer zelfvertrouwen en discipline te ontwikkelen. U bent nogal bazig en niet zo gemakkelijk in de omgang. Leert u wat water bij de wijn te doen als u rust en vrede wilt. Concessies doen is karakter tonen, geen zwaktebod. Zodra u zich dit realiseert zal men u waarderen om uw volwassen houding.

In persoonlijke relaties dwingt uw assertieve houding u om uzelf sterk te verdedigen wanneer het uit de hand dreigt te lopen.

Maar zo'n hooghartige houding maskeert vaak minderwaardigheidsgevoelens of onvermogen. U hebt veel creatieve energie, doe daar ook iets mee. Het gaat om wat u doet en niet om wat u zegt dat u allemaal kunt doen. Ontwikkel zelfbeheersing, anders zult u alsmaar in lastige situaties belanden die extreem moeilijk op te lossen zijn.


Saturnus in het Eerste Huis

Saturnus staat in het eerste huis. Saturnus geeft u in dit huis een conservatieve, sombere en wat onzekere kijk op het leven. Omdat u elk contact van groot belang acht, neemt u liever afstand en bent u zelfs wat kil, zodat u weet waar u staat. U kunt heel onzeker zijn en bent vaak ongemakkelijk en stijfjes wanneer anderen zich luchtiger bewegen. De manier waarop u uzelf serieus neemt is karakteristiek voor de wijze waarop u met anderen omgaat.

U hebt al vroeg geleerd om onafhankelijk te zijn in het leven en u kreeg meer verantwoordelijkheid toebedeeld dan normaal was voor uw leeftijd.

U bent consequent en verstandig en laat uzelf niet afleiden door tijdelijke gevoelens en vlagen. Logica speelt een belangrijke rol in uw denkwijze. In uitbundige voorstellen en theorieën bent u niet geïnteresseerd.

Wanneer u eenmaal uw eigen beperkingen onder ogen ziet en uitdagingen en verantwoordelijkheden doelgericht aangaat, zult u op elk gebied kunnen slagen. Uw gezondheid is over het algemeen goed, zolang u door voldoende beweging uw spanningen maar kwijtraakt.Venus in het Achtste Huis

Venus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Dit is een gunstige stand voor financieel gewin uit zakelijke ondernemingen van uw partner of door een samenwerkingsverband.

Psychologisch gezien zult u harmonieuze omstandigheden ervaren in seksuele relaties.

Ontwikkelt u zich innerlijk eerder spiritueel dan in de richting van concreet plezier, dan zult u veel geluk en dankbaarheid putten uit uw zoektocht naar het mysterie van leven en dood.

U mag uitstekende ontwikkelingen verwachten op financieel en sociaal gebied, op middelbare leeftijd of wanneer u zich eindelijk bindt door een huwelijk of een andere intieme relatie.Zon in het Tiende Huis

De Zon staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. De Zon belooft met deze stand succes, aanzien en status in uw volwassen bestaan. Maatschappelijk gezien bent u een vitaal, trots en krachtig persoon. U hebt de behoefte om in het openbaar te laten zien wie u bent en wat u kunt en uw energieke vertrouwen slaat vaak over op anderen. U bent geboren met aangenaam fysiek en moreel erfgoed en u mag steun verwachten van meerdere belangrijke mensen, waardoor u de kans krijgt om op te klimmen in het leven.

De kans bestaat ook dat u overdreven trots en arrogant bent en te veel verwacht van uw achterban.

Pluche

Re: Jouw eigen Astrologische Persoonlijke Portret

Toch wel weer leuk dat de meeste kloppen! :)

Terug naar “Spiritualiteit”