Melizzy

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Ooh, dit vind ik een coole vraag 8)

Mijn ideale dag:
Ik sta om 8 uur 's ochtends op en zie net de zon opkomen. Het is een beetje fris, maar wel droog. Nog half in slaap loop ik naar beneden (waar de hond me natuurlijk eerst enthousiast begroet), om eerst een sigaretje te roken en wat te drinken. Na een halfuurtje ga ik weer naar boven, douchen en omkleden enzo. Alles rustig aan.
Als ik om 9 uur weer beneden kom, zit mijn zusje ook daar. Samen eten we een ontbijtje, doen gelijk even snel de afwas en gaan daarna samen de hond uitlaten. Het zonnetje schijnt zachtjes en onder het lopen kletsen we over van alles. Koetjes en kalfjes, maar ook serieuze onderwerpen. Na ongeveer een uurtje gelopen te hebben, gaan we weer naar huis.
Ik pak het boek waarin ik aan het lezen ben en ga op de bank zitten lezen.
Rond lunchtijd komt mijn moeder thuis en hebben mijn zusje en ik de tafel gedekt. Met zijn 3-en eten we een lunch en ruimen gelijk daarna alles op.
Dan pak ik de auto en ga rij naar een vriendin van me. Ik pik haar op en samen pikken we nog 3 vriendinnen op en rijden naar de kust. Daar waait het, waardoor de zee er ontzettend mooi uitziet. We nemen een snelle duik in het eigenlijk te koude water en klooien een beetje. We hebben lol en ontmoeten andere mensen, waar we telefoonnummers en mailadressen mee uitwisselen, zodat we contact kunnen houden.
Rond een uur of 5 lopen we nog even langs de winkels en gaan dan, samen met een paar nieuw gemaakte vrienden, iets eten. (vis met patat en ijs na) Daarna is het weer tijd om richting huis te gaan.
Ik zet 3 van de vriendinnen af, een ander blijft bij me logeren. Terwijl het buiten al donker begint te worden, laten we de hond uit en genieten nog na van de dag aan het strand. 's Avonds spelen we een spelletje op de wii (we sing, of mario) en we nemen samen even kort wat schoolwerk door. Ik zet de pc aan, kijk mijn mail, kijk de sites waar ik op zit en heb een paar goede gesprekken op msn. Als de avond overgaat in nacht, is het tijd om te gaan slapen.

Het element om binnen een maand te verwezenlijken; dan kies ik toch voor een vriendin laten logeren en er een gezellig avond van te maken.

Mickey~

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

ik kan het wel omschrijven, maar dan weet ik ook al wat ik ga verwezenlijken: de tijd dat ik opsta! :P lekker makkelijk ;)

maar ff serieus, een ideale dag, da's best moeilijk, want meerdere verschillende dagen kunnen ideaal zijn met een heel andere invulling... maar goed...i'll give it a go.

Het zou denk ik de dag zijn nadat ik aangekomen ben op een warme vakantiebestemming.
Natuurlijk zou ik wakker worden in een lekker warm land, een huisje aan het strand, bij de zee. De slaapkamer heeft dan een balkon en je loopt zo door twee grote open deuren dat balkon op. Daar staat een tafel en daar ga ik maar eens lekker gewoon in mijn zomerse pyjama, met een kop koffie van het uitzicht zitten genieten, en van het warme briesje dat waait. Iets later komt mijn vriend, die nog iets langer uitslaapt, er ook bij zitten, en genieten we samen van een lekker ontbijt. Dan even zwemmen, douchen, en erop uit om de omgeving te verkennen. Mijn beste vriendin en haar vriend (dan wel toekomstig want op het moment heeft ze geen relatie) zitten er ook ergens in de buurt, dus we gaan samen op pad. We maken een lange wandeling door natuur en bergen, genieten van mooie uitzichten en een picknick, en komen uiteindelijk uit in een leuk stadje waar we een terrasje gaan pakken. En dan... tot laat in de avond weer aan de zee zitten op een balkonnetje of zitplaats voor een huisje, en dan onder het genot van een glas wijn gezellig kletsen. Desnoods tot de ochtend alweer bijna aanbreekt :)

ja, dat lijkt me wel een ideaal dagje....
nu jij, mystica! ;)

noekiej2

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Uhm dit is een leuke vraag :D!

Ik sta om half vijf op in de ochtend. Zodat ik eerst mijn rondje hardlopen kan doen van 20 km. Dan moet ik wat gaan eten en bel ik mijn vriendin op om mee te gaan trainen voor het zwemmen. Het water is helder blauw. En onze coach heeft ineens het idee om naar open water te gaan omdat open water een stuk lastiger is.Het water is ijskoud, maar door het koude water ga je wel sneller. Daarna kleden we ons aan, en gaan we naar de drukke stad, lekker choppen in de drukke winkelstraat. Daar kopen we ontzettend leuke dingen zoals, het nieuwe jurkje van de H&M wat ik anders nooit zou durven aan te trekken. En dat we daarna gezellig in de stad blijven eten, zij haar eigen vette frietjes, en ik dus vet vrije die ze speciaal voor mij hebben gehaald. Super! Daarna moeten we nog naar het voetbalstadion want we gaan kijken naar PSV. Het stadion juicht, het is een goede sfeer. PSV wint overigens natuurlijk van het telleurstellende NAC. Wat ons gevoel natuurlijk nog meer goed laat doen. We verlaten het stadion en gaan eindhoven nog onveilig maken in het uitgaans leven. We komen de leukste mensen tegen. Het is erg gezellig en we maken veel lol.

Gebruikersavatar
Minerva
Berichten: 17642
Lid geworden op: 28 aug 2006 21:04
Locatie: Breda
Contacteer: Website Google+ Twitter

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Als de zon al lekker schijnt en met haar warme stralen de ochtenddauw van de bloemen en planten laat verdampen, rek ik me gapend uit in mijn bed en zie dat het al half 10 is. Wat heb ik heerlijk geslapen. Een zonnestraaltje piekt door de gordijnspleet en valt op de grond naast me. De lichtbundel laat een lichtspel zien met zwevende stofdeeltjes en gebiologeerd zit ik er naar te kijken. Zachtjes hoor ik vanuit de tuin de windchimes klingelen op een licht briesje. Het wordt vandaag een graad of 24, zonnig met een licht koel windje.. mijn ideale weer.

Langzaam wordt ik wakker en ik besluit eens uitgebreid te gaan douchen. Ik loop de badkamer in en zet de douche aan. Ondertussen poets ik mijn tanden en probeer met koud water mijn slaperige dikke ogen wat meer open te krijgen. Goedemorgen .. Ik ga op de weegschaal staan en zie dat ik spontaan 15 kg ben afgevallen de afgelopen maanden en ik heb er niets eens voor hoeven lijnen of zo. Ik ben kerngezond en gewoon een stukje lichter en slanker, dat is pas echt ideaal. Ik kan gewoon lekker blijven eten en zo af en toe wat lekkers maar er komt geen gram aan.

Ik spring onder de douche. Ik heb de heerlijkste geuren staan en kies Rose/Patchouli van de Tuinen. Een flinke klodder rode douchelgel spuit ik mijn zachte spons en langzaam laat ik de spons en al het schuim langs mijn schouders, ruggegraat, nek, borsten, buik, billen en benen af glijden. De warme stralen masseren mijn huid en spieren en ik vang wat waterdruppels op in mijn handen. Ik kijk naar het spetterende water op de douchewand en teken in de beslagen ruitjes een heel groot hart. En nog 1 en nog 1 .. ik schrijf er namen bij, gekke smileys en dan wrijf ik alles weer uit om opnieuw te laten beslaan. Dan was ik mijn haar met rijkschuimende schampoo.

Ik ga recht onder de douchekop staan. Doe mijn ogen dicht en laat het water op mijn kruin stromen en stel me voor dat het water een straal vol energie is. Ik hoor het water op mijn hoofd dreunen en langs mijn lichaam stromen. Het vult me.. de energie zuivert en vult mijn lijf, mijn geest. Ik visualiseer een enorme hoeveelheid wit zuiver licht wat door me heen stroomt en die alle zorgen en gedachten mee spoelt in het afvoerputje van mijn douchebak. Als ik zo een 5 minuten hebt gestaan vind ik het welletjes. Mijn lichaam gloeit en straalt van de warmte en ik stap voorzichtig de douche uit om een hele zachte gigagrote handdoek om mij heen te slaan. Ik draai met een andere kleinere handdoek een knot in mijn natte haar en gooi een weer andere handdoek op de dichte wc. Helemaal ingepakt ga ik met opgetrokken knieën op de wc zitten en sluit weer mijn ogen om lekker na te gloeien.

Na eventjes zo gezeten te hebben droog ik me verder af en verzorg mijn nagels, föhn mijn haar en doe alvast mijn lichte make up op. Pak een beetje J'Adore en al gloeiend en geurend loop ik naar mijn slaapkamer terug. Ik gooi de deur van mijn kledingkast met een nonchalante zwaai open. Daar hangt de mooiste, leukste en lekker zittende kleding die ik de afgelopen jaren met zorg heb verzameld. Ik kies iets fleurigs voor vandaag. Iets zwierigs, lichts met mijn favoriete kleurtjes turkoise blauw en fuchsia roze. Snel kleed ik me aan en trippel zachtjes naar beneden.

De kinderen slapen nog, mijn man slaapt nog, het is nog sereen stil in huis en het zal niet lang duren voordat de heldere kinderstemmetjes enthousiast door de ruimte klinken. Ik geniet van de stilte. Ik laat de hond uit zijn bench en gooi de keukendeur open. De frisse ochtendlucht stroomt het huis binnen. Het gras is kennelijk net gemaaid want ik ruik een heerlijke natuurlucht en sluit weer mijn ogen. Ik snuif de koele ochtendlucht een paar keer diep in en uit en loop dan de tuin in. Ik zie dat alles in bloei staat, de viooltjes, de waterlelies, de zonnebloemen, het is een bloemenzee. Er zwemmen kleurige koi karpers in mijn vijver en ik zie een vlaamse gaai op mijn schuurdak. Het Turkse tortelduifjes setje heeft een nestje gemaakt en ik kijk verwachtingsvol of er al jonkies zijn en ik zie dat er een paar eitjes inmiddels open zijn en er kleine torteltjes in zitten.

Ik steek een wierookstokje aan bij mijn boeddhabeeld en ga terug naar binnen om een ontbijtje voor te bereiden. Als ik binnen kom zie ik dat mijn zoontje wakker is en hij slaat zijn armpjes om mijn middel en geeft me een dikke knuffel. Mamma doe jij eitjes bakken ? vraagt hij zachtjes. Is het al zondag ?
Ja zeg ik.. het is zondag, mamma gaat zo lekker eitjes bakken.. hoe wil jij je eitje hebben lieverd ?
Verras me maar...zegt hij vrolijk. En ik maak een geroffeld eitje voor hem.

Ondertussen komen de andere gezinsleden ook naar beneden en ze zijn vrolijk en gelijk aangekleed.... Nou ik stop er even mee want ik kan zo nog uren doorgaan..

Dat douchen zo doe ik regelmatig als ik er echt tijd voor heb en dat vind ik heerlijk. Morgen ben ik vrij dus ik denk dat ik dat morgen eerst maar eens doe ;)
Inzicht als Uitweg..

Melizzy

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Je zegt: ik stop er even mee..
Betekent dat dat je nog verder gaat? [angel]

Gebruikersavatar
momo
Berichten: 11684
Lid geworden op: 10 okt 2009 23:02
Locatie: momoland

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

IK wil een ander kaartje :evil:

Mijn ideale dag is eentje zonder pijn of beperking, dat ik alles kan doen wat ik wil.Niets meer niets minder
Hoe moet ik dat verwezenlijken...
:(
Frankly my dear, I don't give a damn...
Do or do not, there is no try... (Yoda)

Melizzy

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

momo schreef:IK wil een ander kaartje :evil:

Mijn ideale dag is eentje zonder pijn of beperking, dat ik alles kan doen wat ik wil.Niets meer niets minder
Hoe moet ik dat verwezenlijken...
:(
Je zou kunnen beschrijven hoe je dag er dan uit zou zien? En dan kijken of daarvan iets haalbaar is?

Gebruikersavatar
momo
Berichten: 11684
Lid geworden op: 10 okt 2009 23:02
Locatie: momoland

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

kee :confused:

Ik denk erover en kom dan terug 023

thank you meliz voor het door elkaar schudden 024
Frankly my dear, I don't give a damn...
Do or do not, there is no try... (Yoda)

Gebruikersavatar
Minerva
Berichten: 17642
Lid geworden op: 28 aug 2006 21:04
Locatie: Breda
Contacteer: Website Google+ Twitter

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

momo schreef:IK wil een ander kaartje :evil:

Mijn ideale dag is eentje zonder pijn of beperking, dat ik alles kan doen wat ik wil.Niets meer niets minder
Hoe moet ik dat verwezenlijken...
:(
Het hoeft niet realistisch te zijn, schrijf al je dromen uit.
Je mag er ook stukken tussen zetten die voor jou ideaal zijn. Je mag fantaseren Momo :) zoveel je wilt.
Inzicht als Uitweg..

Leeuwtjuh

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Heel lang uitslapen, wakker worden, douchen, de stad in en wat eten, bioscoopje pakken... Daarna feesten met een aantal pretpillen tot een uur of vier/vijf en vervolgens compleet laveloos zijn, niet meer hoeven na te denken en wel zien of en waar ik wakker word de volgende dag. :nod:

Gebruikersavatar
volhoudertje
Moderator
Berichten: 13912
Lid geworden op: 02 jul 2006 23:04
Locatie: In Nederland Door Omstandigheden

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Nou, ik heb er mijn best op gedaan. Voor wie graag kennis neemt van baarlijke nonsens met een flinke dosis zelfspot en humor. Zo lang ik maar naar hartelust met woorden kan spelen. ;-)

Tja, hoe ziet een ideale dag er voor mij uit. De ideale dag is de dag die je nog niet hebt gehad. Bah, wat ben ik weer flauw en wat verval ik weer in het geven van een ontwijkend antwoord en stel ik me defensief op. Ja ja, dit is een psychologie forum, toch? Ik heb lang genoeg bij de therapeutjes gelopen om in dat jargon te kunnen kwekken. [027]

Mijn perfecte dag begint ergens in de late ochtend. Ik ben geen ochtendmens en maak het bij voorkeur laat. Het populaire gezegde luidt: De ochtendstond heeft goud in de mond. Nou nee, mijn ochtend adem associeer ik bepaald niet met blinkend edelmetaal.
Als verstokt nicotinist is de eerste handeling die ik pleeg uiteraard het roken van een sigaret. In de tussentijd zet ik koffie en zet de computer aan om mail te checken en op forumpjes te hangen.
Een paar koppen koffie en ettelijke sigaretten later breekt het eerste werkelijke genotsmoment van de dag aan. De laxerende werking van nicotine en cafeïne missen hun zelden hun doel. Ach, wat is dat toch een heerlijk gevoel om ’s ochtends een goede drol te kunnen draaien. Toch is de stoelgang een dagelijks terugkerende handeling waar mensen vaak wat besmuikt over praten. Waarom eigenlijk? Mensen praten eerder vrijelijk over hun seksleven lijkt het, dan over de darmontlasting, terwijl het toch ook een heel primair gevoel is en veel noodzakelijker dan de horizontale lichaamsrecreatie.
Lekker kunnen poepen luidt vaak het begin van een goede dag in. Vooral als je plaats kunt nemen op je eigen vertrouwde wc pot. Zoals veel mensen lijd ik in ernstige mate aan CPABH: Can’t Poop Anywhere But Home. Vreselijk is dat, als je in het verdere verloop van de dag nog afspraken hebt en nog niet hebt kunnen poepen.

Als de zomer weer voorbij is ben ik blij dat de gebruikelijke bezigheden in het vrijwilligerswerk weer op mij wachten. Tja, wat doe ik dan zoal als ik me met mijn vrijwilligerswerk bezighoudt? Bejaarden naar de dagopvang rijden en weer ophalen, dagtochtjes met verstandelijk beperkte mensen maken, en computer- en foto cursussen geven. Ach, ik krijg mijn weekdagen wel vol en ik vind het nog leuk ook, al verdien ik er geen rooie rotcent mee.

Als ik ovedag niet werk loop ik ’s middag vaak de stad in om sigaretten te halen bij de sigarettenboer waar ik al sinds jaar en dag mijn rookwaar koop. Vaak is er tijd voor een praatje en luister ik naar de verhalen van de eigenaresse van de winkel die het behoorlijk zwaar heeft met haar dochter die in een inrichting zit en zich zwaar automutileert. Het geeft mij de kans om mijn overmatig nicotine gebruik te rechtvaardigen: Ik geef immers een luisterend oor. Ik ben niet van steen maar kan de verhalen altijd relativeren door te denken: wat een geluk dat ik de ander niet ben.

Het eind van de middag is meestal het tijdstip waarop ik inkopen doe.
Soms loop ik de route naar de supermarkt via omwegen om een vrouw te ontlopen die de laatste tijd weer een beetje te vriendelijk tegen mij doet. Ik ben er niet verantwoordelijk voor als iemand nog steeds de slechte smaak heeft mij aardig te vinden. Het staat mij toch vrij om de frequentie van onze ontmoetingen angstvallig in het oog te houden en tot een minimum te beperken? [027]In mijn leven is geen plaats voor liefde meer, of iets wat er op lijken moet.
Wie misschien iets van mij wenst hou ik doelbewust op afstand. Ik heb geen zin om het risico te lopen mensen op een pijnlijke manier af te moeten stoten omdat ik niet anders kan. Beweer maar dat ik mij de kans op iets waardevols in het leven ontneem, ik ben voor geen enkel tegenargument ontvankelijk. 001_tongue

Eens in de twee weken neem ik de auto om van de gelegenheid gebruik te maken om in Duitsland te tanken, waar de benzine goedkoper is. Ook de drank is er goedkoper, het scheelt letterlijk een slok op een borrel.
Ik rij de route naar Duitsland graag. De weg brengt me langs plekken uit mijn jeugd waar ik goede herinneringen aan heb. Ik kies bij voorkeur de langere route, omdat je bij onze oosterburen nog ongestraft het gaspedaal tot op de bodem kunt intrappen. Er staan nog amper 20.000 kilometers op de teller van mijn autootje en ik probeer iedere keer of ik de naald van de snelheidsmeter verder dan 160 kilometer per uur kan laten komen. Dat zit er waarschijnlijk niet in, maar leuk blijft het om mijn autootje even de sporen te kunnen geven.
Wat boeit mij de CO2 uitstoot? Ik heb geen kinderen, na mij de zondvloed! [027]

’s Avonds ga ik met mijn potten pannen en keukengerei stoeien om een avondmaal voor mezelf te bereiden en drapeer het voedsel op mijn bord op een manier die zo veel mogelijk het oog streelt. Als ik tevreden ben maak ik er een foto van.


Afbeelding

Eten is een metafoor voor seks, hoorde ik iemand laatst beweren. Het zal wel.
Ik ben prima tevreden met het consumeren van enkel de metafoor. Na de maaltijd volgt natuurlijk de onvermijdelijke sigaret. Ook in dat geval loopt de metafoor niet mank, hoewel ik moet toegeven dat ik weinig ervaring heb met postcoïtaal gebruik van nicotine.

Aan het eind van de dag, na het NOS Journaal is het tijd om wat te lezen, iets te schrijven, wat naar muziek te luisteren of een DVD te kijken. En als het middernachtelijke uur is aangebroken ga ik vaak over tot het offeren aan Bacchus. Men zegt dat het gezond is om na het 45ste levensjaar dagelijks een glas wijn te drinken. Ik neem bij voorkeur een voorschot op de dagen die nog komen. ;-)
Daarbij ga ik er gevoegelijk van uit dat de heilzame werking van gegist druivensap ook met terugwerkende kracht merkbare resultaten oplevert.

De nacht is daarna van mij, ik slaap in Morpheus armen, ik kan beschonken tussen de lakens kruipen en scheten laten zoveel als ik wil, Morpheus zal zich nooit beklagen. Hij blijft bij mij tot de late ochtend, dan begint het verhaal weer opnieuw. En zo rijg ik mijn risicoloze dagen aaneen, zo lang tot mij er geen meer resten. Perfect in al zijn eenvoud en schijnbare nutteloosheid.

Maak je geen zorgen hoor, soms heb ik nog wel eens twijfels, vooral als ik luister naar aan een liedje van vroeger. Er zijn hopelozer gevallen dan ik.[027]


Oh it's such a perfect day
I'm glad I spent it with you
Oh such a perfect day
You just keep me hanging on.


* Liebe Macht Frei *

Positive

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Mijn ideale dag: Wakker worden als ik vanzelf wakker wordt en dan langzaam terug komen in de realiteit. Er mag best iemand thuis zijn maar graag dat ik ruimte heb voor mezelf en niet constant klaar hoef te staan. Als het droog weer is graag even naar het bos met fototoestel en mijn gedachtes om alles te overdenken en te ordenen. En natuurlijk lekker schilderen maar dan echt met een ontspannen gevoel en dan aan het eind verbaast zijn hoe het gelukt is en echt volgens mijn idee hoe het moet zijn. Ondertussen is er lekker voor mij gekookt en hebben we een ontspannen en gezellig maaltijd, met natuurlijk dingen die ik heel lekker vind. Iedereen om me heen gaat zijn eigen gang en heeft het toch fijn. 's avonds nog gezellig wat kaarsjes aan en een goed gesprek over wat er allemaal in je opkomt. En natuurlijk komt mijn kleine vriendje spike lekker bij me liggen en houdt het heel lang vol om rustig te blijven om lekker gekroelt te worden. Lekker idilisch allemaal.

Wat zou ik de komende maand kunnen realiseren: Er op uit trekken dat kan en het schilderen ook. Alle andere dingen zijn afhankelijk van anderen en heb ik geen invloed over. Maar oke 2 dingen kunnen toch ook al heel wat

Gebruikersavatar
volhoudertje
Moderator
Berichten: 13912
Lid geworden op: 02 jul 2006 23:04
Locatie: In Nederland Door Omstandigheden

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Ach ja, ik ben helemaal vergeten welk doel ik me binnen een maand wil stellen. Tja, dat heb je natuurlijk bij types als ik die volledig bij de dag leven en weinig bereid zijn tot verandering. [027] Het mag je misschien verbazen, maar ik ben toch van plan mijn rook- en drink gedrag ietsje te matigen. (Ik meen het serieus, hoor.) Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik toch ietsje voorzichtiger met mijn lichamelijke gezondheid moet omgaan. Gisteren heb ik weer een hele fles wijn soldaat gemaakt en anderhalf pakje sigaretten leeg gepaft. Dat is teveel. Ik had het bij één pakje sigaretten moeten houden. ;-)
* Liebe Macht Frei *

Melizzy

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Hoe is het eigenlijk gegaan met het verwezenlijken van de elementen?

Ik heb zelf komend weekend een logee, dus dat gaat wel goed komen ;)

Gebruikersavatar
volhoudertje
Moderator
Berichten: 13912
Lid geworden op: 02 jul 2006 23:04
Locatie: In Nederland Door Omstandigheden

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Melizzy schreef:Hoe is het eigenlijk gegaan met het verwezenlijken van de elementen?
Ik heb ze niet gehaald. 011 Ik rook en drink weer als vanouds. Alleen in de maand augustus had ik even een aanvechting mijn gebruik van alcohol en nicotine te minderen.
Ik had me misschien andere doelen moeten stellen. [027]

Inspirariekaartje 2 heb ik overigens de grootste moeite mee. Het betreft geen schrijfopdracht, maar een 'doe opdracht'.
En aangezien ik bijna alles altijd in mijn eentje doe kan ik me moeilijk voorstellen wat een 'date met jezelf' zou moeten inhouden ... Daarin schiet mijn dadendrang toch danig tekort.
* Liebe Macht Frei *

Leeuwtjuh

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Melizzy schreef:Hoe is het eigenlijk gegaan met het verwezenlijken van de elementen?
Deel van mijn ideale dag is verwezenlijkt :nod:

Gebruikersavatar
Minerva
Berichten: 17642
Lid geworden op: 28 aug 2006 21:04
Locatie: Breda
Contacteer: Website Google+ Twitter

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Nou dat deel van de douche en even tijd voor mezelf probeer ik elk weekend of anders woensdags op mijn vrije dag wel te verwezenlijken ;)
Inzicht als Uitweg..

Timothy Lee

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Mijn ideale dag...

Dat zal een dag zijn waarop ik met allemaal leuke gezellige mensen werk/bezig ben.
Waar ieder zijn ei kwijt kan. Het zij lekker doorwerken of flink ouwehoeren met mekaar.
Goed gesprek mag er natuurlijk ook zijn. Zolang er maar een ontspannen sfeer is ben ik al blij.

Gezamelijk ontbijtem, lunchen en avond eten mag ook niet ontbreken. En als afsluiter van de dag.

Een goe feestje bouwen.. effe je dak uit gaan, helemaal los... kan nie wachten wanneer ik da weer ga doen :P heb er nu al zin in!!!

maar goe das mijn ideale dag :)

MissM

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

mijn ideale dag:
Ik word 's ochtends wakker van de gloeiende warmte, ik voel zachtjes hoe mijn vriend zijn arm om me heen doet en me dicht tegen zich aan trekt. Zo blijven we nog een kwartiertje liggen totdat de warmte en de tropische geluiden ons roepen. Ik spring onder de douche en was me met heerlijk ruikende douchegel en na het douchen doe ik een fleurig zomer jurkje aan, het is immers lekker warm buiten. We lopen naar de ontbijt ruimte en genieten van een uitgebreid ontbijt buffet met mijn familie. Na het ontbijt gaan we 1 van de vele mooie tempels bekijken, en we leren veel over het land en de cultuur. Na een goddelijke uitgebreide lunch gaan we naar het strand om te snorkelen. 's Avonds eten we heerlijk en kletsen we met z'n alle over alle mooie en indrukwekkende dingen die we die dag gezien en geleerd hebben. We drinken met zijn alle nog een paar drankjes en hebben de grootste lol. Daarna gaan we even naar onze hotel kamer, en neem ik een lekkere lange douche, lauwwarm, om de warmte van de dag een beetje af te spoelen. Na het douchen smeer ik me in met bodylotion, die gelijk in mijn inmiddels gebruinde huid trekt. Daarna trek ik een korte broek, shirtje en teenslippers aan en loop ik samen met mijn vriend naar het strand om samen de dag af te sluiten met een romantische strandwandeling. Moe maar ontzettend gelukkig kruipen we midden in de nacht, misschien wel richting de ochtend in bed, om de volgende dag nog meer mooie herinneringen te maken.

Deze dag hoop ik binnenkort in z'n geheel waar te maken

Leeuwtjuh

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Mag je je ideale dag nog aanpassen? 8)MissM

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

nou moet hij natuurlijk wel heeeel goed zijn he

Leeuwtjuh

Re: Inspiratiekaartje 1: Beschrijf je ideale dag

Ik wil er een tijdregelaar bij waarbij ik de dag kan vertragen zodat hij 148 uur kan duren, als ik daar de behoefte aan heb. Tevens wil ik een slowmotion knop, een Freeze-all knop, een fast-forward en een rewindknop :nod:

En dán wil ik pas echt over mn ideale dag gaan nadenken, want daar kan ik een boek over schrijven \o/

Tevens eis ik er een jack-bauer 24-deuntje bij, dat ieder uur gaat piepen om de spanning op te bouwen.

Terug naar “Inspiratiekaartjes”