Pagina 1 van 1

overdosis

Geplaatst: 04 jun 2013 09:46
door Nancy
Wat is nu een overdosis slaappillen? Neem nu bv staurodorm. Wat gebeurt er als je er 10 neemt? Of 20? En wat gebeurt er als ze bv na 10 slaappillen je maag niet meer kunnen leegpompen? Ik lees vaak op het internet dat je van een overdosis slaappillen echt niet doodgaat. Is dat zo? :question:

Re: overdosis

Geplaatst: 04 jun 2013 10:04
door Memories
Volgens mij is van groter belang waarom je deze vraag stelt dan een antwoord op wat een overdosis is en doet. Waarom ben je ermee bezig?

Re: overdosis

Geplaatst: 04 jun 2013 10:21
door Nancy
Ik denk dat het wel duidelijk is waarom ik deze vraag stel. Ik zie het leven niet meer zitten. Heb een opname van 5 maanden achter de rug (was mijn 2de opname al) maar voor mij hoeft het echt niet meer. Maar soms ben ik dan ook weer bang dat ik na de inname van die slaappillen spijt zou krijgen en het te laat is om m'n maag leeg te pompen.

Re: overdosis

Geplaatst: 04 jun 2013 10:26
door Memories
Je mag hier praten over je depressieve gevoelens, maar aankondigingen van eventueel een poging daar moet je mee oppassen.
Even als de informatie willen hebben over een overdosis. In ieder geval ga ik niet in op de vraag wat eventueel een overdosis is of wanneer er wat gebeurt. Aangezien ik niet iemand ben die iemand helpt ermee.

Ik denk dat het veel beter is om te bespreken waarom het zo gekomen is en wat eventuele stappen kunnen zijn voor een betere hulpverlening voor jou.
En ik denk dat je hier als jij dat tenminste wilt steun kunt vinden, eventuele meningen kan horen of advies kan krijgen.
Maar niet over informatie rond dit soort vragen.

Re: overdosis

Geplaatst: 04 jun 2013 10:58
door volhoudertje
Nancy schreef:Ik denk dat het wel duidelijk is waarom ik deze vraag stel.
Het is op dit forum niet toegestaan methodes te bespreken om het leven te beƫindigen.

Re: overdosis

Geplaatst: 04 jun 2013 17:49
door Sterren100
Als je de neiging hebt om zelfmoord te plegen kan je naar www.113online.nl gaan. Daar kan je erover praten.