eengroepvanacht

alleen voor mannen

Groet,
Rechtdoorzee, de laatste vier jaar hebben wij in binnen- en buitenland ons werk gemaakt van het coachen over sociale vaardigheden. Dit betrof alle sociale vaardigheden, maar richtte zich in het specifiek, en bij voorkeur van de gemiddelde man, op succes met vrouwen. U kunt wellicht indenken hoe leuk het is om te doen wat wij dagelijks doen. Wij zijn er in ieder geval verliefd op geworden en gedurende deze obsessie is ons een ding opgevallen. Onze leerlingen delen nagenoeg precies het klachtenpatroon van de gemiddelde depressieve persoon en OOK die van de burnout. Dat zijn er negen van de tien die zich sociaal onvaardig zouden noemen.
Wat wij willen weten is simpel. Kunnen wij onze demografie uitbreiden? Daarom is het plan om voor een groep van acht man een gratis coaching sessie te organiseren. Let op: wij zeggen niet dat succes met vrouwen je depressie gaat verhelpen. Deze belofte maken wij niet. Maar dit is een stap in de goede richting.
U kunt ons mailen op Eengroepvanacht@gmail.com
We zien uw aanmeldingen tegemoet.

Gargoyle

Re: alleen voor mannen

Ik vond het eerlijk gezegd lastig te lezen, daar heb ik normaliter niet veel last van.

Een paar vraagjes,

Hoe zou de coaching eruit zien? Want je geeft aan dat je al eerder mensen gecoached hebt op sociale vaardigheden en dan op contact met vrouwen in het bijzonder. Het is mij niet helemaal duidelijk of de nieuwe groep anders gecoached gaat worden. Bovendien, wat is je doelgroep van dit onderzoek, depressieve mannen die succes met vrouwen willen?

Ik vraag mij ook af hoezeer dit een kip en ei verhaal is, wat kwam eerder. MAar daar is jullie onderzoek voor neem ik dan aan. Ik denk wel dat je een samenhang gaat vinden, maar het lijkt mij sterk dat enkel de afwezigheid van succes met vrouwen leidend is voor de depressie.. Iemand zal vast zich beter voelen, waarschijnlijk ook door het toegenomen zelfvertrouwen. Of dit genoeg is om een significant effect te hebben op je depressie?

Misschien ook handig om te melden waar (stad) de coachingsessies plaats gaan vinden en hoeveel sessies van hoeveel uur men kan verwachten.

Bovendien doet een grammatica check wonderen voor een professionele uitstraling, aangezien je aangeeft ook internationaal bezig te zijn geweest. Geef ik het nog de voordeel van de twijfel mits je niet Nederlands bent.

Bedoel het allemaal als constructieve feedback occasion14

Terug naar “Ervaringen met en 'reclame' voor hulpverlening”