Synergie psychologie

nieuwe praktijk omgeving Utrecht

Beste forumbezoekers,

Gezien dit forum zich richt op mensen met diverse (psychische) problematiek stel ik kort deze nieuwe praktijk in Utrecht voor.
Synergie richt zich op diverse matige en mild ernstige vormen van zowel psychische als arbeidsgerelateerde klachten. We werken conform de richtlijnen van het NIP (Nederlands Instituut Psychologen) en werken enkel met 'evidence-based' technieken als cognitieve gedragstherapie http://www.bedrijfspsycholoogutrecht.nl/?page_id=1100en en EMDR http://www.bedrijfspsycholoogutrecht.nl/?page_id=1106. Daarnaast bieden we coaching bij loopbaanvraagstukken, het ontwikkelen van competenties of moeilijkheden binnen een werksituatie. Er wordt gewerkt op 'flex' locaties binnen Utrecht. Tevens kijken we (wanneer mogelijk) naar vergoedingsmogelijkheden voor uw therapie, gesprekken of behandeling.

Kijk gerust even op de site om te zien of dit mogelijk iets voor je is http://www.bedrijfspsycholoogutrecht.nl. Wanneer er vragen zijn of je wilt vrijblijvend contact opnemen over wat we voor je kunnen betekenen dan kan dat altijd, zowel op het forum als via de site.

'Als je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt, bouw je een muur om je heen'

Terug naar “Ervaringen met en 'reclame' voor hulpverlening”