Herken de rijkdom in je eigen leven: Een mooi boek van Lisette Thooft over de ontwikkeling naar innerlijke rijkdom (levenswijsheid). Zodat je meer oog krijgt en ontvankelijk wordt voor de overvloed in je leven. Zeven wegen naar overvloed is een reisgids met authentieke anekdotes, boeiende feiten en handige tips. Zeven wegen:-De materialistische weg: stop met verlangen naar wat je niet hebt (illusies) en begin te bezitten en te zien wat je wel hebt (realiteit). Voel je verbonden met iedereen die heeft meegewerkt aan wat je bezit.

-De natuurlijke weg: kijk elk seizoen aandachtig om je heen en ervaar schoonheid en rijkdom. Het onbetaalbare kost niets. Kun je het contact herstellen met de natuur en de aarde?

-De moederlijke weg: in jezelf heb je een permanente bron van liefde, zorg en troost. Het is nooit te laat om bescherming, steun en zorgzaamheid te vinden/krijgen.

-De gulle weg: hoe meer je geeft, hoe rijker je je voelt. Dit geldt ook en vooral voor vriendschap, waardering, erkenning en complimenten.

-De weg door je familiegeschiedenis: wat zijn je aangeleerde overtuigingen/ angsten rond geld? Je kunt ze loslaten en positief veranderen en zo letterlijk ruimte maken voor overvloed.

-De sprookjes weg: geestelijke rijkdom en zelfvertrouwen maken het mogelijk om, los van de uiterlijke omstandigheden, in het hier en nu te leven. Eeuwenoude verhalen gaan over alles wat menselijk is. Elke stap naar deze kennis maakt je rijker.

-De weg van het vertrouwen: werkelijke rijkdom heeft niets met geld of goud te maken. Geld is alleen maar een symbool, vertrouwen zit in jezelf. Je bent niet alleen, maar staat in voortdurend contact met al het leven om je heen.(Lisette Thooft. Zeven wegen naar overvloed. Uitgeverij Forum)