Molecluas

Hallo psycholoog.net :) (Molecluas)

Hoi hoi allemaal :)

mijn naam is K en officieel ben ik een Belgisch staatsburger. In de praktijk echter ben ik, zoals alle andere wezens, de zoveelste molecule van dit organisme genaamd "leven". Mogelijk ken je het geslachtloze schepsel beter als "God", "Boeddha", "Allah", tal van andere benamingen die we als entiteit door de eeuwen heen hebben gebruikt om 'het' aan te duiden, of misschien heb je wel een eigen, hoogstpersoonlijk koosnaampje. Zelf gebruik ik "Pachamama". "Pachamama" is voor zover geweten de eerste verwijzing naar een 'goddelijk' schepsel door onze soort en dus lijkt het me niet meer dan fair om .'het' zo te noemen.

Diagnose : bipolaire stoornis; lichte vorm van een autistische aandoening (ik ben niet echt autistisch-autistisch, maar ik heb toch wel wat specifieke symptomen die wijzen op een zekere mate van autisme), verslaving (in mijn geval : roesverslaafd, met een specifieke voorkeur voor cocaine. De afgelopen acht maanden was de langste, cleane periode in mijn leven sinds ik zestien jaar geleden m'n eerste joint rookte. Ik heb een paar (4x om precies te zijn) keer THC-bevattende producten genuttigd en één enkele keer cocaïne. Gezien m'n geschiedenis is dit een gigantische stap voorwaarts :D :D :D ). Nog wat andere symptomen die volgens DSM-IV kunnen wijzen op een paar andere 'aandoeningen'. Niets ergs though. (trouwens, het hele systeem van individuele eigenschappen op een hoop gooien en deze vervolgens als "aandoening" te klasseren wanneer ongewenst voor het maatschappelijke gebeuren is op z'n minst fascistisch te noemen. De aandoeningen die hun oorsprong vinden in meetbare anomalieën zoals bv. dus een bipolaire stoornis als is uiteraard wel terecht.). En ik heb best wel een sociale fobie. Het gaat eindelijk wat bergop wat dat betreft, al heb ik nog wel een serieuze weg af te leggen op dat vlak. But, I'm walking en ik heb de indruk dat ik in de juiste richting aan't wandelen ben dus ik heb er wel vertrouwen in. Komt goed, alles komt goed. ;)


Wat ik hier kom doen?

Zonder gehinderd te worden door vervelende, beklemmende gevoelens van paranoia, en in alle anonimiteit af en toe wat intellectuele en/of emotionele stoom af te laten. Om ideeën op te doen, te verspreiden, te bedenken. Om inzichten te verwerven. Om het onmogelijk-om-het-even-te-pauzeren proces van psychologische, biologische, emotionele etc.. ontwikkeling van data te voorzien en deze te verwerken tot bruikbare modules om vervolgens deze modules te catalogiseren en in de achtergrond, as life goes on, zo nu en dan van de nodige updates te voorzien. Er wel altijd goed op letten dat je de veiligheidsupdates zeker installeert, want voor je het weet zit je met een virus en kan je de boel weer gaan formatteren...

Alstublieft :)Gebruikersavatar
Selfje
Berichten: 1586
Lid geworden op: 25 jan 2012 13:27

Re: Hallo psycholoog.net :) (Molecluas)

welkom :)
Laat je glimlach de wereld veranderen,
maar laat de wereld niet je glimlach veranderen.

Gebruikersavatar
Memories
Moderator
Berichten: 22066
Lid geworden op: 25 okt 2009 15:04

Re: Hallo psycholoog.net :) (Molecluas)

Welkom hier. ;)
~Wie niet kan luisteren kan ook niet vertellen.
De kracht van geluk is innerlijke vrede.
Wie geen slechte tijden kan verdragen, zal geen goede tijden beleven.
Wees de verandering die je in de wereld wil zien.~
Gebruikersavatar
Minerva
Berichten: 17642
Lid geworden op: 28 aug 2006 21:04
Locatie: Breda
Contacteer: Website Google+ Twitter

Re: Hallo psycholoog.net :) (Molecluas)

Welkom Molecluas :)
Inzicht als Uitweg..

Gebruikersavatar
patsas
Berichten: 7089
Lid geworden op: 19 jun 2006 18:01
Locatie: Eindhoven

Re: Hallo psycholoog.net :) (Molecluas)

Welkom Molecluas ;)
Leven is het meervoud van lef
All that we are is the result of what we have thought
Fall seven times, stand up eight!

Gebruikersavatar
Lost Soul
Berichten: 1970
Lid geworden op: 29 mei 2010 18:31

Re: Hallo psycholoog.net :) (Molecluas)

Welkom! :)
If we don't get lost, we'll never find a new route.


Terug naar “Voorstellen (2012-2014)”