Gebruikersavatar
Frank
Site admin
Berichten: 2102
Lid geworden op: 10 okt 2003 19:28
Contacteer: Website

VACATURE: moderator op psycholoog.net/forum

Hallo allemaal,

Er is een vacature ontstaan voor de functie van moderator op dit forum, sinds Mystica te kennen heeft gegeven om na weloverwogen besluit deze functie neer te leggen.
Juglen en ik vragen iedereen die belangstelling heeft voor deze functie om een PB te sturen naar mij, Frank. Daarna kijken wij als forumbeheerders welke kandidaten geschikt zijn, waarbij we de mening en inbreng van het huidige moderatorteam meewegen.

Functie-inhoud

Als moderator let je erop of gebruikers berichten op de juiste plek in het forum plaatsen. Zo nee, dan verplaats je deze.
Je spreekt gebruikers erop aan als zij zich niet aan de forumregels houden. Zo nodig geef je gebruikers een officiële waarschuwing.
Bij twijfel over te nemen beslissingen of stappen raadpleeg je de andere moderators, wat je kunt doen in een apart forumdeel waartoe alleen moderators toegang hebben.
Gebruikers die zich na tweemaal waarschuwen nog steeds niet aan de regels houden, geef je een ‘ban’ na overleg met het moderatorteam.
Je bent actief in het meedenken over veranderingen die het forum ten goede gekomen, als het gaat om bijvoorbeeld indeling en forumregels.

Je maakt gebruik van de volgende middelen:
  • verwijderen of verplaatsen van berichten/onderwerpen;
    maken van een sticky-topic;
    topics/berichten sluiten en/of gesloten topics heropenen;
    uitdelen van een forumban.
Functie-eisen
De volgende eisen zijn belangrijk voor het op goede manier uitoefenen van de moderatortaak:
Als moderator ben je actief forumlid. Actief zijn betekent: zo mogelijk elke dag online op een bepaald moment van de dag.
Je beschikt over de volgende persoonseigenschappen: betrouwbaar, stressbestendig, vermogen om afstand van andermans problematiek te kunnen nemen (om objectiviteit te bewaren).
Verder kun je zelfstandig beslissingen nemen en weet je wanneer te overleggen met het team. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Als je interesse hebt, dan graag je reactie naar Frank per PB sturen uiterlijk zondag 17 juni 2012. Probeer daarin je motivatie voor deze functie naar voren te brengen.
Juglen en ik zien de reacties tegemoet. Bedankt alvast.

Met vriendelijke groeten,

Frank
Afbeelding
There are no mistakes in life, only lessons

Terug naar “Feedback en algemene informatie”