Gebruikersavatar
Francois
Berichten: 11
Lid geworden op: 31 jan 2015 17:36

Kwaad over relatie tussen stiefbroer en stiefzuster.

16 mei 2015 15:22

Ik heb een kameraad waar ik al jaren mee bevriend ben. De kameraad heeft 4 jaar een relatie met een vrouw gehad tijdens onze vriendschap maar is sinds enkele jaren terug vrijgezel. Ikzelf was ook terug vrijgezel net op die moment en we begonnen terug vaker met elkaar af te spreken om opstap te gaan enz. Onze vriendschap werd nog beter en plezanter.

Op een gegeven moment leer ik de stiefzuster van mijn kameraad via hem kennen. En eigenlijk voelde ik me direct aangetrokken tot haar. Ik heb haar dat enkele malen wel wat duidelijk gemaakt en blijkbaar kon ze dat wel bekoren, maar omdat haar relatie ook net stuk was wou ik nog niet direct te hard pushen.

Maar de stiefzuster van mijn kameraad gaf me ook steeds hinten. Ze stelde vaker voor om bij haar eens iets te komen drinken, maar als ik dan vroeg wanneer dan zou ze wel iets laten weten. Dit heeft ze meerdere malen voorgesteld maar steeds kwam er geen afspraakbevestiging van haar.

Op een gegeven moment ze toch maar even laten doen. Tot ik ze terug begon te zien en eens een deftig gesprek met haar ben aangegaan. Nu wist ze duidelijk dat ik wel een boontje voor haar had, en ik had de indruk dat ze zelf ook wat gevoelens had voor mij. Leuk gesprek gehad , kort bij mij komen staan, wat uitdagen. Er waren duidelijk wel wat gevoelens langs haar kant. Toch heb ik het besluit genomen weer niet direct toe te happen, daar mijn kameraad en dus stiefbroer van haar er bij stond.

Maar nu verleden week krijgt dit verhaal een heel andere wending. Blijkbaar heeft het desbetreffende meisje die avond het bed gedeeld met mijn kameraad en dus haar stiefbroer. De stiefbroer heeft met dat bevestigd, idem een andere kameraad van mij waar hij dit tegen opgebiecht heeft. Hij had dus waarschijnlijk niet door dat ik een boontje had voor haar.
Eerlijk gezegd dacht ik dat ik door de grond zakte. En blijkbaar is het zo dat hij wel gevoelens heeft voor haar en zijn stiefzus voor hem, maar dat mijn kameraad niet goed weet wat te doen.

Ik voel me enorm misleid door dat meisje en ben er enorm kwaad op. Voor mij is het moeilijk dit weg te cijferen, want eigenlijk kruipt mijn beste kameraad met dat meisje (waar ik mijn zinnen op had staan) in bed, en heeft dat meisje mij op het verkeerde spoor gezet.
Tevens moeilijk te begrijpen dat mijn kameraad met stiefzus in bed kruipt, dat stiefzus haar stiefbroer boven mij verkiest. Ik heb de indruk dat hier vroeg of laat ruzie van gaat komen.

In ieder geval heb ik het hier moeilijk mee en zou ik dat meisje duidelijk willen maken dat ik enorm teleurgesteld ben in haar en haar doen ten opzichte van mij. Maar hoe kan ik dat het beste doen? Hoe kan ik met deze situatie het beste omgaan?

Gebruikersavatar
volhoudertje
Moderator
Berichten: 13436
Lid geworden op: 02 jul 2006 23:04
Locatie: In Nederland Door Omstandigheden

Re: Kwaad over relatie tussen stiefbroer en stiefzuster.

16 mei 2015 23:10

Francois schreef:In ieder geval heb ik het hier moeilijk mee en zou ik dat meisje duidelijk willen maken dat ik enorm teleurgesteld ben in haar en haar doen ten opzichte van mij. Maar hoe kan ik dat het beste doen? Hoe kan ik met deze situatie het beste omgaan?
Het is nooit een prettig gevoel om achter het net te vissen. Maar misschien had je zelf ook wat duidelijker kunnen zijn. Misschien was de wens ook eerder de vader van de gedachte dat zij iets voor je voelde. Je kunt je maar het beste bij deze situatie neer leggen, omdat het allemaal anders verlopen is dan jij je had voorgesteld. Ik denk dat je het voor jezelf alleen maar ingewikkelder en moeilijker maakt door je teleurstelling uit te spreken.
* Liebe Macht Frei *

Terug naar “Eenzaamheid, relaties & seksualiteit”