Nensiferum

can't forget...

Hoi forumleden,
ik loop al een lange tijd met een afschuwelijk gevoel,,
je kunt het liefdes verdriet noemen, maar dat is voor mij véél te zacht
uitgedrukt.
in 2010 ben ik de liefde van mijn leven (Alwin) kwijt aan mijn onzekerheid.
ik bedenk me dan, óf het wel de gene is waarmee ik mijn leven wil delen',
maar dit is tot nu toe de grootste fout die ik ooit heb gemaakt.
dit is dan ook de grootste les waarmee ik in dit leven moet leren omgaan.
ik ben dan nog maar 21, maar zoals jullie misschien ook wel hebben mogen voelen, kun je een bepaald persoon als 'ware' beschouwen. dat is hij nog steeds voor mij. ik heb inmiddels een nieuwe vriend, maar het voelt zo oneerlijk tegenover hem. want ik vind het ook niet leuk als hij over zn ex begint te janken, keer op keer... er is een stukje dood gegaan in mij sinds het uit is. Alwin was mijn zielsmaatje. we hebben allebei een Viking hart en ik voel me daar zo fijn bij. mijn nieuwe vriend is het totaal tegenovergestelde van mij, en dat kan aanvullen maar dit botst alleen maar. mede door mijn verlangen naar Alwin.
ik kan uren doorgaan over hem maar ik laat het hier bij,, ik heb een advies nodig maar daarbij ook een raad aan iedereen:

Raad: mensen die twijfelen aan hun relatie, denk alsjeblieft heeel goed na hoe beter je leven zou zijn zonder hem,... zal niet veel zijn, en bedenk de geweldige toekomst met hem/haar, gooi het niet zo maar weg, want het kan je verdere leven behoorlijk zuur maken.. misschien is mijn depressie daardoor aan begonnen en zit al dik aan de medicijnen,, is dat je break-up waard?

verder wil ik graag weten hoe andere mensen hier mee om gaan, ik heb er eigenlijk niet meer zo'n zin in om verder te leven zonder hem..

liefs, Nensiferum

Terug naar “Eenzaamheid, relaties en seksualiteit”